Harmen van der Spoel

Van origine uit Friesland werkt deze nuchtere fries al bijna een decennium in de branche met een no-nonsense aanpak, oog voor detail en zijn hart op de goede plek.

Toen mijn opa (of pake zoals wij in het fries zeggen) te overlijden kwam werd mijn familie overvallen door door de hoeveelheid dingen die van hun gevraagd werd en de snelheid waarmee dat moest gebeuren. Mijn opa had zijn hele leven gewerkt om de mooiste dingen in zijn huis te hebben, van chinees aardewerk in vitrines tot robuuste jachtkasten. Maar zijn kinderen hadden inmiddels al ruimschoots genoeg spullen voor hun eigen uitzet en het was niet goed duidelijk waar al deze spullen nu naartoe moesten. Na kort overleg lukte het mij in een dag om de gehele woning veegschoon en leeg te maken, tot grote tevredenheid van de woningbouw. En binnen een mum van tijd werd een nieuwe eigenaar gevonden voor de gehele inboedel. Ondanks het verlies van mijn dierbare opa voelde ik energie door mijn hele lichaam stromen, de praktische kennis van mijn technische achtergrond en de behoefte er voor mijn medemensen te zijn kon ik hierin kwijt. Zo heeft deze situatie geleid tot de Woningontruiming Company waar ik nog elke dag met veel plezier werk voor mensen zoals mijn opa.

Sinds die dag ben ik bezig gebleven om onze service te blijven verbeteren. Zo zeg ik tegen elke werknemer dat het hun werk is om u blij te maken, niet om een woning te ontruimen. Bij voorkeur boven verwachting en u in dit proces zo min mogelijk te storen.

Ik sta klaar om uw vragen te beantwoorden en hulp te bieden zodat uw ontruiming zo snel en soepel mogelijk tot het verleden behoort…

“Prachtig om spullen die geen nut meer hebben weer ergens te brengen waar ze wel gebruikt worden.”

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!