Of u nu door verhuizing, emigratie of overlijden uw woning moet ontruimen in amsterdam, het is vaak een flinke klus. Het kost een hoop tijd en energie en er dient over allerlei zaken nagedacht te worden. Wie doet al dit fysieke werk? Wat moet er met deze spullen gebeuren? En hoe kan ik op een professionele en snelle manier deze klus achter mij laten?
Woningontruiming Company levert u graag goed werk voor een eerlijk bedrag

Uw wensen staan centraal

Bij onze offerte worden alle details besproken en blijft u volledig baas over wat er wel en moet gebeuren. Of u nu een budget optie wenst of volledig ontzorgd wilt worden waar u zelf niks meer hoeft te doen, uw wensen staan centraal.

>> Meer informatie over onze Tarieven Woning ontruimen

Bij uw woningontruiming in amsterdam geven wij uw spullen een tweede leven

Bij het leeghalen van uw woning zijn er vaak veel gewone gebruiksvoorwerpen. Wij dragen zorg dat zoveel mogelijk van deze inboedel een tweede leven krijgt. Dit is goed voor het milieu en zo maakt u  er weer iemand anders blij mee.

Een eerlijke prijs voor uw waardevolle inboedel

Wij kopen geen losse inboedels op, echter als extra service taxeren wij wel de waardevolle spullen in uw huis en geven hier korting voor op uw eindfactuur. Bij deze extra service nemen wij alle werk van het te koop aanbieden, transport, opslag en een nieuwe eigenaar vinden voor deze items voor onze rekening.

Recycling

Bij uw Woningontruiming in Amsterdam worden naast alle bruikbare spullen ook de overige materialen in uw huisontruiming per soort (glas, papier, plastic en dergelijke) gescheiden en aangeboden voor recycling

Woning ontruimen amsterdam: Nu weet u dat overal aan gedacht wordt…

“Het gevoel bij onze vrijblijvende offerte”

Wij gaat door tot u volledig tevreden bent.

Als u er klaar voor bent dan kunt u ons bereiken op: 0612853167
of laat u terugbellen: